Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kuru soğan görmek

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kuru soğan gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada pişmiş kuru soğan görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş soğan görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalettir.

Rüyada pişmiş soğan yemek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kuru soğan yemek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan temizlemek sürekli ağlamaklı olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kuru soğan görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan pişirmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments