Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kürek görmek

Rüyada kırmızı kürek görmek

Rüyada kırmızı kürek görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kürek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Rüyada kırmızı kürek görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Rüyada birini kürekle dövmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işarettir.

Rüyada kürek kazma görmek kendi şansını kendi yaratacağına, garanti olacak makama oturacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kürek görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada kürekle toprak bellemek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kürek kemiği görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kürekle kar temizlemek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kürek görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments