Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle toprak bellemek

Rüyada kürekle toprak bellemek

Rüyada kürekle toprak bellemek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, üzgün olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürekle toprak bellemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kürekle toprak bellemek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, küslerin barışacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada toprağı bellemek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak bellediğini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalettir.

Rüyada toprak bellemek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağ bellemek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe bellemek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe bellediğini görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayatın pahalılaşmasına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeyi bellemek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments