Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kürekle dövmek

Rüyada birini kürekle dövmek

Rüyada birini kürekle dövmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kürekle dövmek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Rüyada birini kürekle dövmek hem hayatının kurtulacağına, hastalıklarının azalacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürekle adam dövmek kazancının helal para olacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirde kürek çekmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hastalıklarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada teknede kürek çekmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sapsız kürek görmek ağlayacağına, strese gireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada sandal kürek çekmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde kürek çekmek başarı ve zafer kazanacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Rüyada naylon kürek görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments