Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürek kemiği görmek

Rüyada kürek kemiği görmek

Rüyada kürek kemiği görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kürek kemiği gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kürek kemiği görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada kürek kazma görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada gemide kürek çekmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet eder.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek endişelerinden kurtulacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada suda kürek çekmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürekle kömür atmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada elinde kürek görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kürek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments