Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürek görmek

Rüyada kürek görmek

Rüyada kürek görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, dargınların barışacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Rüyada kürek gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada denizde kürek çekmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, gittiği yolda muvaffak olacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Rüyada sapsız kürek görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Rüyada kum ve kürek görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle toprak atmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürek çektiğini görmek böylelikle yüzünün güleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada süpürge kürek görmek kısa süre içinde engelleneceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandalda kürek çekmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada inşaat küreği görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments