Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kürek görmek

Rüyada yeşil kürek görmek

Rüyada yeşil kürek görmek içine kapanacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, dertlerine derman bulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, her zaman haklının yanında olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kürek gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Rüyada yeşil kürek görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Rüyada altın kürek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet eder.

Rüyada süpürge kürek görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle yılan öldürmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle kum atmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürekle mezar kazmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kürekle dövmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek hayallerinin de yarım kalacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments