Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle kar temizlemek

Rüyada kürekle kar temizlemek

Rüyada kürekle kar temizlemek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, onlara sanat öğreteceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle kar temizlemek gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada kürekle kar temizlemek engellerin aşılacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kürekle kar atmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına işarettir.

Rüyada kayık küreği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına yorulur.

Rüyada elinde kürek görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada kırık kürek görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet eder.

Rüyada kürekle adam dövmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kürekle toprak bellemek sorunların ve dertlerin biteceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet etmektedir.

Rüyada sapsız kürek görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments