Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürek kazma görmek

Rüyada kürek kazma görmek

Rüyada kürek kazma görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kürek kazma gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kürek kazma görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada teknede kürek çekmek hanesine bolluk geleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada kürek çektiğini görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Rüyada sandal kürek çekmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir kürek görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ona şifa olmayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürek kemiği görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada inşaat küreği görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada süpürge ve kürek görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, dünyasının iyileşmesine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments