Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kefen görmek

Rüyada kırmızı kefen görmek

Rüyada kırmızı kefen görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kefen gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kefen görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Rüyada sarı kefen görmek prestij kaybı yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini kefenli görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine yorulur.

Rüyada temiz kefen görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ömrünün uzun olacağına yorulur.

Rüyada kendi kefenini almak eğitim hayatında başarıların artacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yolculuğa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine kefen almak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments