Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini kefenli görmek

Rüyada kardeşini kefenli görmek

Rüyada kardeşini kefenli görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini kefenli gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Rüyada kardeşini kefenle görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini kefenli görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı birini kefenli görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kefen görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments