Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kefenini almak

Rüyada kendi kefenini almak

Rüyada kendi kefenini almak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kefenini almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kefenli birini görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Rüyada bebek kefeni görmek iş hayatında başarılı olmaya, komşularla ters düşüleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada kendini kefen içinde görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada annemi kefenli görmek elindeki imkanların artacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments