Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya satın almak

Rüyada kanarya satın almak

Rüyada kanarya satın almak kişinin geçiminin zorlaşacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Rüyada kanarya satın almak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmak çok fazla katılım gerektiren konularda başarı elde etmenize yardım edebilir.

Rüyada kanarya satın almak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işarettir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kanarya görmek giderileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada kafeste kanarya görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kanarya görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kanarya sevmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kanarya görmek hasret gidereceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments