Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül koklamak

Rüyada gül koklamak

Rüyada gül koklamak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada gül koklamak gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Rüyada kırmızı gül koklamak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül koklamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülü koklamak çok üzüntü duyulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına inanılır.

Rüyada gül koklamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, haksızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada gül kokladığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül koklamak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül koklamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments