Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül suyu koklamak

Rüyada gül suyu koklamak

Rüyada gül suyu koklamak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada gül suyu koklamak gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada gül suyu koklamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gül koklamak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bereketli ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu koklamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe gül koklamak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Rüyada gül kokladığını görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı gül koklamak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül koklamak her geçen gün daha ünlü olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gülü koklamak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, itibar göreceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments