Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kokladığını görmek

Rüyada gül kokladığını görmek

Rüyada gül kokladığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hırsızlık yapacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, üzerinde kafa yoracağına işaret eder.

Rüyada gül kokladığını gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Rüyada kırmızı gül koklamak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gül koklamak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Rüyada mavi gül koklamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada gül kokladığını görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül koklamak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye rivayet eder.

Rüyada gül suyu koklamak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül koklamak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments