Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül koklamak

Rüyada beyaz gül koklamak

Rüyada beyaz gül koklamak ticaretinin de bozulmayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz gül koklamak gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada beyaz gül koklamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül kokladığını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül koklamak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül koklamak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet eder.

Rüyada gülü koklamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada gül suyu koklamak engellerden kurtulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gül koklamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bunalıma gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments