Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gül koklamak

Rüyada mavi gül koklamak

Rüyada mavi gül koklamak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gül koklamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Rüyada mavi gül koklamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, saygınlık elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gül koklamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu koklamak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada gül kokladığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz gül koklamak kendine çeki düzen vereceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalettir.

Rüyada pembe gül koklamak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül suyu koklamak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada gül koklamak kişinin gönlünü alacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments