Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek kişinin güzel işler yapacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi kriz yaşanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kalp kırıklığı olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Rüyada kırmızı boyalı duvar gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına tabir olunur.

Rüyada boyanmış duvar görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar boyası görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulur.

Rüyada duvara boya görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments