Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı civciv görmek

Rüyada kırmızı civciv görmek

Rüyada kırmızı civciv görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı civciv gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Rüyada kırmızı civciv görmek sıkıntıların biteceğine, başarısının yükseleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv yemi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde civciv görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına inanılır.

Rüyada civciv uçurmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada civcivlere su vermek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv emzirmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz civcivler görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada civcivi görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments