Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv yemi görmek

Rüyada civciv yemi görmek

Rüyada civciv yemi görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kazanç elde edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv yemi gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada civciv yemi görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcive yem vermek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada deveye yem vermek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yememek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada timsaha yem vermek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma yememek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet eder.

Rüyada fare yemi görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments