Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine battaniye vermek

Rüyada birine battaniye vermek

Rüyada birine battaniye vermek sadece kendisini düşüneceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayırlı işlere girileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada birine battaniye vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada ıslak battaniye görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, ayıplanacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada üzerinde battaniye görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada battaniye asmak sıkıntılardan kurtulmaya, işlerin düzeleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada battaniye yorgan görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye toplamak bereketli işlere gireceğine, huzurunun yerine geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada battaniye hediye etmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hastalanacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments