Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı apartman görmek

Rüyada kırmızı apartman görmek

Rüyada kırmızı apartman görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, duaların kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı apartman gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Rüyada kırmızı apartman görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada apartman kapısı görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada apartmanda görmek dinde tartışmaya, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak sevdikleriyle arasının açılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments