Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yorgan atmak

Rüyada eski yorgan atmak

Rüyada eski yorgan atmak işlerin artacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Rüyada eski yorgan atmak gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada eski yorgan atmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada kirli yorgan atmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganı çöpe atmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada çöpe yorgan atmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Rüyada yorganı atmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yorgan görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eskimiş yorgan görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, acılarını dindireceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski yatak yorgan görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments