Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı atmak

Rüyada yorganı atmak

Rüyada yorganı atmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada yorganı atmak gördüyseniz:

  • Zorlama ya da baskı uygulanması gereken bir yer varsa, çekinmeden o noktadan giriş yapabilirsiniz.

Rüyada çöpe yorgan atmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli yorgan atmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yorgan atmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yorganı çöpe atmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada yorganı atmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık vermek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yorgan hediye etmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada yorgan temizlemek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments