Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yağmur suyu görmek

Rüyada kirli yağmur suyu görmek

Rüyada kirli yağmur suyu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kirli yağmur suyu gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Rüyada kirli yağmur suyu görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyu biriktirmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada su yağmur görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalettir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments