Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yağmur görmek

Rüyada su yağmur görmek

Rüyada su yağmur görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada su yağmur gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada yağmur suyu toplamak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yağmur suyu içmek onurlu bir yaşam süreceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyu görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yoksulluğa işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu doldurmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyunda yüzmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments