Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yanlış işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, ailesini utandırmayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü suyla yıkamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, evine bereket geleceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada suyla yüzünü yıkamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments