Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz ve kirli su görmek

Rüyada temiz ve kirli su görmek

Rüyada temiz ve kirli su görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz ve kirli su gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada kirli ve temiz su görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, dualarının kabul olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada temiz ve kirli su görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde yürümek hem de para kaybettireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Rüyada temiz su vermek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suya atlamak kötü sözler duylacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz su görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya girmek ihanet dolu bir işe girileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments