Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su içinde yüzmek

Rüyada temiz su içinde yüzmek

Rüyada temiz su içinde yüzmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada temiz su içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada temiz su içinde yüzmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz deniz suyunda yüzmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada temiz sularda yüzmek dini vecibelerini yerine getireceğine, güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su içinde kendini görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, markasını duyuracağına, başarısının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek ortak edineceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içinde görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments