Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım sigara içmek

Rüyada yarım sigara içmek

Rüyada yarım sigara içmek kötü günler yaşanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yarım sigara içmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada yarım sigara içmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Rüyada yarım sigara görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay içmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yarım bardak su içmek maddi güç sahibi olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek para yatıracağına, istediği noktalara ulaşacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine inanılır.

Rüyada uzun sigara içmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sigarasını içmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments