Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül suyuyla abdest almak

Rüyada gül suyuyla abdest almak

Rüyada gül suyuyla abdest almak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gül suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada gül suyuyla abdest almak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sevgi dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada su olmadan abdest almak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada deniz suyundan abdest almak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada abdest suyu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, durgunlaşacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada abdest suyu dökmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada abdest suyu aramak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaşamının uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine abdest suyu vermek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kudret sahibi olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments