Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda abdest almak

Rüyada kirli suda abdest almak

Rüyada kirli suda abdest almak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine inanılır.

Rüyada kirli suda abdest almak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada kirli suda abdest almak toplumda yükseleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda abdest almak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına yorulur.

Rüyada berrak suda abdest almak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada akan suda abdest almak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada duru suda abdest almak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda abdest almak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suyla abdest almak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hane içine ay doğacağına işarettir.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments