Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun aktığını görmek

Rüyada suyun aktığını görmek

Rüyada suyun aktığını görmek kirli işlere bulaşacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun aktığını gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada tavandan su aktığını görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada su akmayan çeşme görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, engellerden kurtulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı su aktığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin gönlünü alacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet eder.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments