Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve su görmek

Rüyada sel ve su görmek

Rüyada sel ve su görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, keyfinin yerine geleceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve su gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Rüyada sel gibi su görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sel sularına kapılmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kirli sel suyu görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada su sel görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada berrak sel suyu görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, lüksünün artacağına tabir olunur.

Rüyada sel suyuna girmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada su baskını sel görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments