Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli pencere görmek

Rüyada kirli pencere görmek

Rüyada kirli pencere görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada kirli pencere gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada kirli pencere camı görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet eder.

Rüyada kirli pencere görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah pencere görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına tabir olunur.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık kapı pencere görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok daha fazla adım atacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini pencerede görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kırılmış pencere görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinden bakmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments