Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kefen görmek

Rüyada kirli kefen görmek

Rüyada kirli kefen görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kazancının iki kat artacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hem moral hem de çareler bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli kefen gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

Rüyada kirli kefen görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, duymadığı sözleri duyacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kefen görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kefenli görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını kefenle görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kefenli görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenle görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments