Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan birini kurtarmak

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hayatının başarılarla dolacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ırmak düşmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, her anlamda şifa bulmaya, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kurumuş ırmak görmek kalp kırıklığına neden olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan geçtiğini görmek imkânların günden güne azalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada ırmak kenarında ev görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kirli ırmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments