Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta su görmek

Rüyada ırmakta su görmek

Rüyada ırmakta su görmek dinini yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, borçların kapanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada ırmakta su gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ırmaktan su içmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada su ırmak görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet eder.

Rüyada su ırmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta su görmek makamının artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Rüyada ırmakta yün yıkamak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada çamurlu ırmak görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak manevi olarak çok rahat edileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, başarıları ile konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek Allah katında günahlarının affolacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments