Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta yürümek

Rüyada ırmakta yürümek

Rüyada ırmakta yürümek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, iyi hissedileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada ırmakta yürümek gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Rüyada ırmak içinde yürümek işlerinin artacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada ırmak üzerinde yürümek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet eder.

Rüyada ırmak üstünde yürümek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada ırmak kenarında yürümek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada ırmakta yürümek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, insanlara küsüleceğine işarettir.

Rüyada derin ırmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada görülen ırmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işinde dar boğaza gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments