Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ırmak

Rüyada kirli ırmak

Rüyada kirli ırmak insanların birbirine kenetleneceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kirli ırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada kirli ırmak görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli ırmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, hayallerinin peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada ırmakta yıkanmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Rüyada ormanda ırmak görmek huzurunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, zor durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ırmak üstünden geçmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş ırmak görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini ırmakta görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments