Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gömlek görmek

Rüyada kirli gömlek görmek

Rüyada kirli gömlek görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüksek tahsil yapacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli gömlek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek para sıkıntısından kurtulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, malının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli gömlek giymek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına tabir olunur.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments