Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli etek görmek

Rüyada kirli etek görmek

Rüyada kirli etek görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kirli etek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Rüyada kirli etek giymek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kirli etek görmek layık olduklarına sahip olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamalı etek giymek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada renkli etek giymek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eteğini çıkarmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments