Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereyi geçmek

Rüyada dereyi geçmek

Rüyada dereyi geçmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Rüyada dereyi geçmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Rüyada atla dereden geçmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalet etmektedir.

Rüyada taşlı dereden geçmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dereden geçmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, geleceğine bakacağına inanılır.

Rüyada dere kenarından geçmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada derenin üzerinden geçmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Rüyada dere üstünden geçmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, gönül kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada berrak dereden geçmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments