Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç tutmak

Rüyada kırlangıç tutmak

Rüyada kırlangıç tutmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırlangıç tutmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat gerektirebilir.

Rüyada kırlangıç tutmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kırlangıç kuşu görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırlangıç balığı görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rakiplerini yeneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kırlangıç görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kırlangıç görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kırlangıçlar görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah kırlangıç görmek insanlara iyilik yapmaya, kendi bildiğini okuyacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments