Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç balığı tutmak

Rüyada kırlangıç balığı tutmak

Rüyada kırlangıç balığı tutmak kazancın yarı yarıya artacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, atılan adımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç tutmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırlangıç balığı görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, dertlerinin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada ölü kırlangıç görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ak kırlangıç görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kırlangıç öldürmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırlangıç kuşu görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments