Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kırlangıç görmek

Rüyada siyah kırlangıç görmek

Rüyada siyah kırlangıç görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aradığı aşkı bulacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına tabir olunur.

Rüyada siyah kırlangıç gördüyseniz:

  • Yeni işlere başvurabilir, yeni girişimlerde bulunabilir veya imzalar atabilirsiniz.

Rüyada siyah kırlangıç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırlangıç yakalamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, iftiraya maruz kalınacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada kırlangıç öldürmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kırlangıç görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada kırlangıç tutmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kırlangıç balığı görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kırlangıçlar görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments