Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kırlangıç görmek

Rüyada beyaz kırlangıç görmek

Rüyada beyaz kırlangıç görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kırlangıç gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Rüyada beyaz kırlangıç görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah kırlangıç görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada kırlangıçlar görmek sevinçli haberlerin alınacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kırlangıç yuvası görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak kırlangıç görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada yavru kırlangıç görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırlangıç yumurtası görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments