Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç kuşu görmek

Rüyada kırlangıç kuşu görmek

Rüyada kırlangıç kuşu görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, malının da eksilmeyeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırlangıç kuşu gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada kırlangıç kuşu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Rüyada ak kırlangıç görmek sıkıntıların biteceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kırlangıç görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak işlerinin hemen hallolacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada kırlangıç görmek kem gözlere gelineceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kırlangıç yakalamak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments