Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıçlar görmek

Rüyada kırlangıçlar görmek

Rüyada kırlangıçlar görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırlangıçlar gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kırlangıç görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sağlığından olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada yavru kırlangıç görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırlangıç eti yemek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada kırlangıçlar görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet eder.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek her istediğini elde edeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç yuvası görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işarettir.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kırlangıç yakalamak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments